Over Club Diana
Over Club Diana Sauna Diana

Onze missie

Verleiden en verwennen !

Club Diana streeft er naar bij te dragen aan het algehele geluksgevoel van haar gasten. Dit doen we door ze een aangename erotische belevenis te bieden. Met aantrekkelijke dames: ‘De dames van Diana’. In een omgeving waar men zich snel veilig en op het gemak voelt. Uitgangspunten voor onze gasten zijn hierbij intimiteit, gastvrijheid, veiligheid, geborgenheid en uiteraard discretie. Wij vinden het verder belangrijk dat onze sexclub een trendy look heeft. Regelmatig updaten we daarom interieur en faciliteiten. Daarnaast ontbreekt het onze dames ook aan niets en staan we bekend als goede werkgever.

Onze wielergeschiedenis

Hoe een bordeel de Tour binnenrijdt

In het huidige prof-wielrennen is een wielerploeg zonder begeleidende rennersbus ondenkbaar. Wat heeft dit met club Diana te maken horen we U denken ? Alles ! Want het is sauna Diana geweest die als eerste dit fenomeen in het wielerpeloton heeft geïntroduceerd. Het begon begin jaren ’80 toen sauna Diana de plaatselijke wielervereniging sponsorde. De oprichters van sauna Diana, Frans en Corrie Siemons, vonden het vreemd dat renners voor en na afloop van een wielerwedstrijd vaak geen fatsoenlijke kleed- en douche gelegenheid ter beschikking hadden. Dus kochten ze een oude Engelse dubbeldekker. Deze werd verbouwd zodat de renners van de sauna Diana ploeg ontspannen aan de wedstrijd konden beginnen en na afloop snel weer opgefrist waren. Terwijl de profrenners in de jaren tachtig zich nog dubbelgevouwen moesten behelpen in een auto beschikten de coureurs van Zundert al over een heuse wielerbus. Een en ander liep op een prettige manier uit de hand. Voordat we het wisten deed onze wielerbus dienst als rennersbus voor profploegen of kopieerde men het concept. Zodoende is de bus van sauna Diana vele jaren een vaste volger geweest in alle grote profkoersen geweest, waaronder de tour de France. De bus van sauna Diana is hierdoor voor veel wielerliefhebbers uitgegroeid tot een waar icoon.

Club Diana is momenteel niet meer actief in de wielersport. Hoewel, heel af en toe duikt de dubbeldekker nog op bij een wieler-event. Dit wonderlijke stukje wielergeschiedenis is gedocumenteerd in een speciale tv-aflevering van Andere Tijden Sport. Mooier en beter kunnen we het zelf niet vertellen. Klik hier om de uitzending terug te kijken.

Wielrenbus Sauna Diana dubbeldekker Andere tijden sport
Wielerkleding Sauna Diana
Parc Diana
Sex club Diana Zwembad

Club Diana

Door de jaren heen
timeline_pre_loader

1978

Sauna Diana wordt opgericht. Direct een club met ambitie en de enige met een zwembad.

1980

Sauna Diana introduceert  de ‘rennersbus’ in het wielerpeloton én de tour de France.

1980-1990

De wielerploeg van Sauna Diana maakt (inter)nationaal furore.

1991

Achter de club verrijst het unieke privé-verblijf Parc Diana.

2004

Parc Diana wordt uitgebreid met de VIP Lodge. Vanaf nu kan men het gehele jaar van Parc Diana genieten.

2015

Sauna Diana verandert haar naam in Club Diana. Reden: klinkt eigentijdser en maakt beter duidelijk wat de sexclub doet.

2018

Club Diana bestaat 40 jaar ! Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een begrip in Nederland en ver daarbuiten.

Fransbaantje 2b, 4881 MG Zundert

ma t/m wo 12:00 – 0:00 uur
do – vr 12:00 – 01:00 uur

Telefoonnummer:
+ 31 (0)76 597 4197

© 2018 Club Diana | Privacy verklaring | Disclaimer | Sitemap